Onze menukaart

bevat gerechten uit heel Thailand: gerechten uit het noorden van Thailand, gerechten uit de Bangkok keuken en gerechten uit het zuiden van Thailand.

Een groot aantal gerechten is absoluut niet pittig en wordt bereid zoals in Thailand gebruikelijk is. Daarnaast kent de Thaise keuken ook pittige en behoorlijk pittige gerechten.

Wij geven de pittigheidsgraad aan met rode pepertjes. Indien er geen pepertjes bij een gerecht worden aangegeven, dan is het gerecht niet pittig.

Bij één pepertje is het gerecht een beetje pittig
Bij twee pepertjes is het gerecht aardig pittig
Bij drie pepertjes is het gerecht behoorlijk pittig

De Thaise Laaps zijn behoorlijk pittig.

De ingrediënten zoals kogelbiefstuk, kipfilet en dergelijke worden fijn gehakt voordat deze de wok in gaan. De speciale uit Thailand afkomstige pepertjes zijn behoorlijk pittig.

Deze worden in de laaps verwerkt. De verse mint neutraliseert iets.

De laaps worden lauwwarm geserveerd.

Menu voor twee personen á   € 33,00  per persoon

Voorgerecht

Pho Phia Jhee ( 2x )

loempia’s (3 stuks) gevuld met diverse groenten
in eigen keuken gemaakt. 

Soep

Tom Kha Tahoe (2x)

soep met Thaise sambal, tahoe,  kokosmelk, limoen en paddenstoelen.

Hoofdgerechten ( 2x )

Keng Kiouw Waan Tahoe

Thaise groene curry met gebakken stukjes tahoe in  kokosmelk met bamboe, kouseband, Thaise aubergines, citroenblad, Thaise basilicum en rode pepers

Tahoe Phat King

gebakken stukjes tahoe met gember, paddenstoelen, paprika, bloemkool en broccoli in paddenstoelensaus.

Nagerechten

Coupe vanille roomijs met Thaise vruchten en slagroom

Koffie, thee, cappuccino of espresso